Over Athago

Onze bouwactiviteiten

Athago bouwt uw woning, villa of appartement volledig op maat en dat in diverse stijlen. Wij voeren ook verbouwingen uit.

Athago realiseert uw project vanaf ruwbouw tot volledige afwerking. Zo kunt u rekenen op een korte doorlooptijd en een probleemloos verloop. De ruwbouwwerken worden door onze eigen medewerkers uitgevoerd ; voor de afwerking werken we samen met een vast team betrouwbare partners, doch volledig onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

 

Onze aanpak

Athago is uw betrouwbare partner in de bouwsector. Wij volgen ieder project zorgvuldig op en staan hierdoor garant voor de oplevering van kwaliteitsvolle bouwprojecten.

Vanuit onze ervaring werken wij liefst met bewezen materialen en technieken.

Een nauwgezette uitvoering en opvolging van de werken gebeurt door onze medewerkers en partners. Als klant beschikt u altijd over één aanspreekpunt.

 

 

 

 

Onze bouwprojecten

Athago is ook actief in projectontwikkeling en bouwt op eigen initiatief appartementen en gekoppelde woningen. Wij richten ons hierbij op 4 peilers :  een gunstige locatie, een interessant architecturaal ontwerp, een kwalitatief gebouw en een competitieve prijs.

Het verkoopproces
De verkoop van onze projecten gebeurt in samenwerking met een vertrouwde vastgoedmakelaar. Die staat in voor de publiciteit en de contacten met de kandidaat-kopers. Het compromis wordt getekend op zijn kantoor.

Het bouwproces
Athago is verantwoordelijk voor het goed verloop en het succesvol afronden van de bouwwerken. Eens het compromis is getekend, verloopt het contact rechtstreeks met ons. Zo kunnen we snel en correct communiceren en opvolgen. Voor zover de stand der werken het toelaat, heeft de koper nog inspraak in de afwerking.