Te koop: Lisa, Zoersel

Residentie Lisa - 7 luxe appartementen

Kerkstraat 58  -  2980 Zoersel

 

Residentie Lisa situeert zich in de dorpskern van Zoersel waar niet alleen alle winkelfaciliteiten voorhanden zijn, maar ook scholen, moderne sportinfrastructuur, openbaar vervoer, autosnelweg, culturele activiteiten en horeca. Toch ligt deze plek ook nabije een heerlijk groene omgeving waar veel mogelijkheid is tot wandelen en fietsen.

Residentie Lisa is een fraai ontwerp in klassieke stijl doch uitgevoerd met alle moderne materialen en technieken. Het project wordt uitgevoerd met aandacht voor de isolatiematerialen, 3-voudige beglazing, zuinige verwarming en zonnepanelen. Op die manier bereiken we een E-peil <30 zodat we voldoen aan de BEN-norm. Duurzaam materiaalgebruik en een uitvoering conform de nieuwste eisen wat betreft isolatie, ventilatie en energie zorgen ervoor dat jarenlang zorgeloos en energiezuinig wonen realiteit wordt.

Residentie Lisa is opgebouwd uit 7 appartementen die ontworpen zijn met oog op optimale functionaliteit, ruimte en wooncomfort en die variëren in bruto-oppervlakte van 63m² tot 178m².

Ondergronds bevindt zich een parkeergarage met 11 parkeerplaatsen en 8 bergplaatsen. Alle appartementen beschikken over mooie, ruime en afgesloten terrassen zodat u zowel van uw binnenruimte als van uw buitenruimte kan genieten.

uitvoeringsfase :  afwerking

UITVERKOCHT

Contacteer voor meer info en verkoop

  • Immo Point Mintjens

    Antwerpsesteenweg 243
    2390 Westmalle, België
    tel. +32 (0)3 366 66 68
    info@immomintjens.be